14:54 10 Мая 2024

Забудьте про платні шаблони: Trud.com запускає безкоштовний конструктор професійних резюме!

Trud.com, відома платформа для пошуку роботи, ввела нову послугу — конструктор резюме з можливістю безкоштовного завантаження готових PDF файлів. Цей конструктор дозволяє користувачам швидко і з легкістю створювати візуально привабливі резюме, використовуючи низку професійно розроблених шаблонів.

Тепер, замість того, щоб просто створювати онлайн резюме для відгуку на вакансії, користувачі можуть оформити їх у професійно стилізованому форматі та зберегти на своїх пристроях. Крім того, зареєстровані на Trud.com користувачі мають змогу прямо звернутися до потенційних роботодавців, а їх резюме зберігаються у базі, доступній для пошуку рекрутерами.

За допомогою Trud.com ви можете створювати резюме на багатьох мовах, включно з  українською, англійською (США, Канада, Великобританія), іспанською, німецькою (Німеччина, Швейцарія, Австрія), польською, чеською, португальською, французькою, італійською та нідерландською (Нідерланди, Бельгія). Просто виберіть необхідний регіон на головній сторінці сайту, а потім перейдіть для створення резюме на обраній мові.

Ця ініціатива відображає глобальні тренди зробити створення резюме доступнішим та ефективнішим, особливо важливо це для мільйонів українців, які прагнуть знайти роботу за кордоном та вимушені вирізнятися у конкурентному середовищі.

Мы будем Вам признательны если оцените функционал.
Это позволит нам сделать его лучше для Вас.
Полезность
Удобство
Что Вы хотели бы в нем изменить?
Введите Ваш e-mail для обратной связи
Мы гарантируем 100% конфиденциальность. Ваши данные не будут распространяться
Отправить